WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Hikmet Şeyhoğlu toprağa verildi

Bu haber 15 Ocak 2018 - 16:49 'de eklendi ve 7.557 kez görüntülendi.

Dün öğleden sonra yaşama gözlerini yuman Hikmet Şeyhoğlu, bugün ikindi namazına müteakip Karabük Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Safranbolu’da toprağa verildi.

Cenaze namazına Bursa Valisi İzzettin Küçük, Karabük Valisi Kemal Çeber, eski Enerji Bakanı Şinasi Altıner, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kardemir yöneticileri, daire müdürleri, kurum amirleri, siyasi partilerin, oda ve derneklerin yöneticileri ile çok sayıda seveni katıldı.

BRTV ailesi olarak Hikmet Şeyhoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınları ile Karabük halkımıza başsağlığı diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.