WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

7878 adet fidan bağışı

Bu haber 31 Temmuz 2021 - 15:32 'de eklendi ve 4.277 kez görüntülendi.

Karabük Eskipazar Kültür Turizm Çevre Koruma Derneği’nden 7878 adet fidan bağışı

Ülkemizde çıkan orman yangınları sebebi ile zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için ülke genelinde başlatılan kampanya kapsamında Karabük Eskipazar Kültür Turizm Çevre Koruma Derneği Yönetim ve İstişare kurulu toplanarak fidan bağışında bulunma kararı aldı. Konu ile ilgili dernek yönetim kurulu Başkanı Ertuğrul Yazıcı tarafından yapılan açıklamada ülkemizde, son zamanlarda aynı anda art arda meydana gelen orman yangınlarından derin üzüntü duyulduğu, yanan ormanlarımızın tekrar eski haline kavuşturulması ve daha yeşil bir Türkiye için dernek olarak elimizi taşın altına koymamız gerektiği ve bu kapsamda zarar gören bölgelerin tekrar ağaçlandırılması için 7878 adet fidan bağışında bulunacakları, kurumlar ve STK’lar İle görüşmeler yapacaklarını isterlerse birlikte hareket edip gönderilecek fidan sayının daha da artırılması gerektiğini belirti. Ayrıca
BRTV televizyonu yönetim kurulu Başkanı derneğin İstişare kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın yapılacak bu kampanyada derneğe her türlü medya desteklerini vereceğini açıkladı ve BRTV Ailesine teşekkürlerini beyan etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.