WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Bu haber 14 Temmuz 2023 - 17:18 'de eklendi ve 1.358 kez görüntülendi.

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Recep Yılmaz Eskipazar Devlet Hastanesi’nin güçlendirme yapılarak yeniden hizmete açılması hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada: ”Madem bu hastane hizmete açılabiliyormuş neden bu kadar zamandır atıl vaziyette bekletildi” dedi. İYİ Parti İl Başkanı Recep Yılmaz’ın açıklamalarının tamamında ise şu ifadeler yer aldı;
”AK Partili milletvekilleri müjde veriyoruz diyerek Eskipazar halkı üzerinden algılar yapmaya çalışıyor. İyi Parti il başkanlığı olarak Eskipazar devlet hastanesi bizimde ilk gündem maddelerimiz arasındaydı. Seçim Sürecinde hem İl başkanlığı olarak bizler hemde Milletvekili adaylarımızın ilk yapılacaklar listesinde yer alıyordu. Ancak seçim geçti verilen sözler sanki şimdi bir nimet gibi insanlara sunuluyor havası verilmiş. Bizler sürekli olarak dile getirdik. Hep Söyledik Eskipazar halkına zulüm etmeyin dedik. Yıllardır atıl vaziyette duran Eskipazar devlet hastanesi binlerce lira para harcanarak yeniden hizmete açılacakmış. Yapılan hizmete hiç bir zaman karşı değiliz ve destekliyoruzda. Ancak yıllardır devlet hastanesi sıkıntısı yaşayan Eskipazar halkına yapılan haksızlığın bedelini kim ödeyecek. Madem bu hastane hizmete açılabiliyormuş neden bu kadar zamandır atıl vaziyette bekletildi. Yada o hastane oraya yapılırken neden kontroller tam anlamı ile yapılarak ona göre inşa edilmedi. Şimdi o hastaneye yapılacak olan güçlendirme çalışmalarının maliyeti ne kadar tutacak. Yapılan güçlendirme çalışmaları sonrası bu hastane yeniden kayma yada göçme tehlikesi ile karşı karşıya kalmayacak mı ? Bilindiği üzere Eskipazar 1. derece deprem bölgesinde ve fay hattı geçiş güzergahında. Allah göstermesin ama olası bir deprem halinde o hastanede meydaha gelecek bir göçükte onlarca insanın canı tehlikeye girmiş olmayacak mı ? İyi Parti Karabük il Başkanlığı olarak yetkililere ve sayın Milletvekillerine seslenmek istiyorum. Yapılacak olan hizmete karşı değiliz yenileyerek söylüyorum ancak yaptık oldu diye değil gerçekten hizmet için yapılması gereken çalışmalara imza atmalarını bekliyoruz. Halkın gözünü boyamak amacı ile değil halka yıllarca sonrası için bile faydası olacak hizmetlere imza atmalarını bekliyoruz. Bizler İyi Parti il başkanlığı olarak Karabük halkının hakkının her daim bekçisi ve takipçisi olacağız”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.