Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Karabük Teşkilatında toplu istifa

CHP KARABÜK İL TEŞKİLATI İSTİFA EDEREK YENİ PARTİYE KATILDI

CHP KARABÜK İL TEŞKİLATI İSTİFA EDEREK YENİ PARTİYE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, il yönetimi ve teşkilat üyeleriyle birlikte partiden istifa ettiklerini açıkladı. Karabük İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen basın açıklamasında konuşan Yaşar, siyasi çalışmalarını bundan sonra “Yeni Parti” çatısı altında sürdüreceklerini söyledi.

Yaklaşık 53 yıldır CHP üyesi olduğunu belirten Yaşar, 17 yaşında katıldığı partide son 3,5 yıldır il başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade ederek, istifa kararını il yönetimi ve teşkilatla birlikte aldıklarını dile getirdi.

Yaşar, açıklamasında istifa kararının kendi ifadelerine göre “gönüllü bir ayrılık olmadığını” belirterek, CHP yönetimine yönelik eleştirilerde bulundu. Partinin “butlan” süreciyle yönetildiğini öne süren Yaşar, bu nedenle yeni bir siyasi oluşum altında yollarına devam edeceklerini söyledi.

Basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“17 yaşında girdiğim ve yaklaşık 53 yıldır hiçbir sapma olmadan, kartvizitimde sadece Cumhuriyet Halk Partisi yazan ve son 3,5 yıldır İl Başkanlığı yaptığım partimden il yönetimimiz ve örgütümüzle birlikte bugün itibarıyla ayrılmak zorunda kalıyoruz. Ancak bu ayrılık gönüllü bir ayrılık değil. Biz darbeyle partiye kayyum atayanlara hizmet edemeyeceğimiz için yeni bir yola çıkıyoruz.”

Açıklamasının devamında CHP’nin fiilen kapatıldığını iddia eden Yaşar, “Butlan işgalindeki CHP’den istifa ederek, yeni bir inanç, yeni bir heyecan ve yeni bir iradeyle Genel Başkanımız Özgür Özel ile Yeni Parti’mizin tarihi iktidar yolculuğuna başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

CHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz da partiden istifa ettiğini açıklayarak, siyasi çalışmalarını Özgür Özel liderliğinde kurulduğunu ifade ettiği “Yeni Parti” çatısı altında sürdüreceklerini belirtti.

Basın açıklamasının sonunda Vedat Yaşar, Karabüklülere seslenerek, “Sizleri de bizlerle bu yolda yürümeye davet ediyoruz. Yolumuz açık olsun.” dedi.



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6