Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERİN ANISINA “SAYGI YÜRÜYÜŞÜ” DÜZENLENDİ

Karabük’te, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “2023 Analig Osman

Karabük’te, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “2023 Analig Osman Bayrakdar Sezonu Voleybol Müsabakaları öncesi 6 Şubat Depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar ile Gençlik ve Spor Bakanlığının vefat eden 78 personeli anısına “Saygı Yürüyüşü” düzenlendi.
Yürüyüşe Karabük Valisi Fuat Gürel, protokol üyeleri, Analig müsabakaları için 10 farklı ilden Karabük’e gelen yaklaşık 400 sporcu ve vatandaşlar katıldı.
Yeni Mahalle Spor Salonunda toplanan sporcular, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller ve depremde hayatını kaybeden 78 Gençlik ve Spor personelinin isimlerinin yer aldığı dövizlerle eski Balık Pazarına kadar yürüdü.

Kortej yürüyüşün ardından Ticaret Sanayi Odası önünde toplanan sporcular burada saygı duruşu ve istiklal marşını okudu.
Program sonrası sporcu kafileleri Kültür Turu kapsamında Safranbolu’ya yolcu edildi.



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6