Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARABÜK’E 21 YENİ HEKİM ATANDI

Sağlık Bakanlığı’nın 120. Dönem Devlet Hizmet Yükümülüğü (DHY) kapsamında yapılan

Sağlık Bakanlığı’nın 120. Dönem Devlet Hizmet Yükümülüğü (DHY) kapsamında yapılan kura çekimiyle Karabük ilimize Aralık 2024 tarihi itibariyle tek seferde toplam 21 hekim ataması gerçekleşti.

İçinde çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kalp ve damar cerrahisi ile adli tıp gibi branşlarında yer aldığı 8 uzman hekim ile 13 pratisyen hekim, Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve ilçelerdeki hastanelerde göreve başlayacak.

Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’ın yaptığı ortak açıklamada, Bu atamalar sayesinde Karabük genelindeki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kapsamlı bir hale geleceği belirtildi.

Özellikle uzman hekim eksikliğinin azaltılması, vatandaşların kaliteli ve zamanında sağlık hizmetine ulaşması adına büyük bir adım olduğunun altının çizildiği açıklamada, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu atamalarda emeği geçen Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür ediyoruz. Karabük’te sağlık alanında yapılan her yatırımın, halkımızın hayat kalitesini yükselttiğinin bilincindeyiz.”



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6