Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARDEMİR YÖNETİMİNE KARABÜKLE BÜTÜNLEŞMİŞ İSİMLERİN ATANMASI BEKLENİYOR

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanlığına

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanlığına Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii eski Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in seçilmesinin ardından şimdi de gözler boş olan üç yönetim kurulu üyeliklerine kimlerin atanacağına çevrildi.

Bilindiği gibi KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı olan Alparslan Bayraktar kabine değişikliğinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görevlendirilince KARDEMİR’deki Yönetim kurulu başkanlığı görevinden de istifa etti.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii eski Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir getirildi.

Yönetim Kurulu Üyesi olan Zehra Zümrüt Selçuk da Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldı.

Mevcut durumda 11 kişi olması gereken KARDEMİR Yönetim Kurulunda 8 kişi yer alıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir’in yanı sıra Ömer Demirhan Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini yaparken, Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor; Prof. Dr. Ercümend Arvas, Fatih Mehmet Erkoç, Kamil Güleç, Muhammed Ali Oflaz, Mustafa Aydın ve Yusuf Canbolat.

Yönetim Kuruluna 3 kişinin daha atanması bekleniyor. Karabük Kamuoyundaki beklenti ise KARDEMİR’in kentle bütünleşmesini ve bağını güçlendirecek, Karabük’ü ve ihtiyaçlarını bilen, Karabük ile ilgili uzun dönemler deneyimleri olan hem mesleki hem de siyasi deneyimleri güçlü Karabüklülerin sevdiği ve kentimizle bağının güçlü olduğu isimlerin KARDEMİR yönetiminde yer alması.

Karabük kamuoyunun bu beklentilerine en iyi yanıt verebilecek isimlerin başında ise Safranbolu Belediye Başkanlığı ve iki dönem Karabük Milletvekilliği yapmış, Kalkınma ve Çevre Şehircilik Bakan yardımcılıkları görevlerinde bulunmuş, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak yurtdışında da ülkemizi başarıyla temsil etmiş Mehmet Ceylan geliyor.

Mehmet Ceylan Safranbolu Belediye Başkanlığı döneminden bu yana gerek milletvekillikleri dönemlerinde gerekse de Ankara’daki görevleri sırasında ve yine yurtdışı görevlerinde bile Karabük ile hiçbir zaman bağını koparmayan bir siyasetçi olması ile dikkat çekiyor.

Karabüklü ve hiçbir zaman Karabük’ten kopmayan bir isim olan Mehmet Ceylan’ın bu kentin kurulmasına vesile olan KARDEMİR Yönetimine atanması kentte de sevinçle karşılanacaktır.



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6