CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 Mayıs Cumartesi günü Karabük’e geliyor. CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay tarafından daha önce duyurulan ziyaret kapsamında, “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi düzenlenecek.
Miting, saat 14.00’te Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in burada Karabüklülerle buluşarak vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor.
CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük’ün halk iradesine sahip çıkan kentlerden biri olacağını belirterek, mitingin demokrasiye sahip çıkma adına önemli bir buluşma olacağını ifade etti.
Özgür Özel’in Karabük programı kapsamında parti teşkilatlarıyla da bir araya gelmesi ve kentte çeşitli temaslarda bulunması bekleniyor.
