Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SİMİT SARAYI HİZMETE AÇILDI

[jwplayer mediaid=”11319″]SİMİT SARAYI HİZMETE AÇILDI   Yurt içi ve yurt

[jwplayer mediaid=”11319″]SİMİT SARAYI HİZMETE AÇILDI

 

Yurt içi ve yurt dışında açılışlarına büyük hızla devam eden lezzet tutkunlarının vazgeçilmez buluşma noktası Simit Sarayı, Safranbolu’daki ilk mağazasını  törenle hizmete açtı.

 

Zengin menüsü ve uygun fiyatlı ürünleri ile her gün 07.00 – 24.00 saatleri arasında hizmet veren Safranbolu Simit Sarayı, ilk günden itibaren lezzet tutkunlarının buluşma noktası haline geldi.

180 metrekare dış, 180 metrekare iç alanı, ferah atmosferi, şık ve sıcak dekorasyonuyla büyük ilgi gören Safranbolu Simit Sarayı’nın menüsünde; klasik simit ve simit çeşitlerinin yanı sıra açma, poğaça ve pideden börek çeşitlerine, dürümden sandviçe, kurabiyeden pastalara, ızgaralardan makarnaya, salatadan dondurma çeşitlerine kadar zengin bir ürün gamı yer alıyor.

Bu gün yapılan açılışa Karabük belediye başkanı Rafet Vergili, Ak Parti İl Başkanı Tumurcin Saylar, Safranbolu belediye başkan vekili Halil Aydın   ,il Emniyet müdürü Serhat Tezsever,Resmi Kurumu ve kuruluşların müdürleri ,Kentimiz sanayicilerinden Karabük Haddeciler derneği başkanı Nazım Çapraz’ın oğlu, Fatih Çapraz ve ortakları Orhan Kelleci,Salih Büyükkarakaş tarafından hizmete açılan simit sarayının açılışına kalabalık bir protokol topluluğu katılırken vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

 



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6