WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

UYSAL; ”CIMBIZCI RAFET” DEDİ

Bu haber 26 Mart 2019 - 15:47 'de eklendi ve 6.050 kez görüntülendi.

AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BURHANETTİN UYSAL, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE BAŞKAN ADAYI RAFET VERGİLİNİN SÖYLEMLERİNE YANIT VERDİ. VERGİLİNİN KELİMELERİNİ CIMBIZLA ÇEKTİĞİNİ İFADE ETTİ.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal’a, Ak Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve Ak Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ve partililer eşlik etti.

Ak Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal;

‘’CIMBIZCI RAFET BEY’’

’’ En son basın toplantımızda sizlere kent meydanıyla ilgili bilgi verirken şehitlerimizle ilgili orada çok küçük bir açıklamam olmuştu ama ‘CIMBIZCI RAFET BEY’  bir saatlik basın toplantısının içerisinden küçük bir kısmını çekip şehitlerimize büyük hakaret diyor. Orada bir hakaret var o da Rafet beyin iş bilmezliğine, ihanetine. Benim orada anlattığım konu oraya nede otopark yapmadın diyeydi. O kadar açıklamanın içerisinde hala neden otopark yapmadığını açıklamadı. Şimdi bunu döndürüp şehitler üzerinden anlatma ya kalkışırsan hata yaparsın.’’ dedi.

‘’TEŞKİLATININ YÜZ KARASI DEMEK SENİN NE HADDİNE’’

‘’Ben Polis Akademisi mezunuyum. Yıllarca emniyet teşkilatında değişik rütbelerde görevlerde bulundum.  Rafet Bey geceleri sıcacık yatağında yatarken, Burhanettin Uysal Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da göğüs göğüsse çarpışmış bu ülkesi milleti için kurşun sıkmış bir yiğittir. Emniyet Teşkilatının yüz karası demek senin ne haddine.’’ dedi.

’KARABÜK HALKI 31 MART GÜNÜ SENİ SANDIĞA GÖMER’’

‘’Senin beceriksizliğini anlattığımız zaman minderin dışına çıkmak, insanların ilgilerini başka noktaya çekmek için böyle atraksiyon yapacak olursan Karabük halkı 31 Mart günü seni sandığa gömer. Şehadeti oy devşirme üzerine kim laf ederse Allah onu belasını versin .’’dedi.

BU YARIŞTA SİZ İKİNCİYİ GEÇERSENİZ KAÇINCI OLACAKSINIZ?

‘’Şimdi Rafet beyin birde son zamanlarda çırpınışları var bu çırpınışlarının ana nedeni anket sonuçlarıdır. Anket sonuçlarına bakıyor seçimi kaybettiğini görüyor. Rafet Bey üçüncü sırada. Rafet beye bir soru sormak istiyorum.  Bu yarışta siz ikinciyi geçerseniz kaçıncı olacaksınız?’’ dedi.

‘’31 MART AKŞAMI CHP’Lİ ARKADAŞLARIMIZIN RAFET BEYİ SANDIĞA GÖMECEĞİNİ BİLİYORUM’’

‘’Diyor ki ben tüm partilerin tüm kesimlerin ortak adayıyım. Şimdi Ak Partinin ortak adayı nasıl olacak. Ak Parti seçmenlerine makarnacı derken sana buradan bir tane oy çıkar mı? Sadece biz değil CHP’lilere de heykel siyasetinden başka bir şey bilmiyorlar diyor. Ben CHP’li arkadaşlarımdan Rafet Vergilinin oy almasının mümkün olmadığını 31 Mart akşamı CHP’li arkadaşlarımızın Rafet Beyi sandığa gömeceğini biliyorum.’’ dedi.

‘’ANKARA CADDESİNDEKİ ESNAFLARIMIZDAN NASIL OY ALACAK?’’

‘’Rafet Bey esnafımızdan oy alabilecek mi? Hangi esnafımızdan oy alacak. 10 yıllık süreç içerisinde iş hayatlarında bütün esnaflarımıza Karabük’ü zindan eden bir belediye başkanı hangi yüzle gidip esnaflarımızdan oy isteyecek. Ankara caddesindeki esnaflarımızdan nasıl oy alacak? Ben pazarcı esnafımızdan nasıl oy alacağını merak ediyorum. ‘’ dedi.

‘’RAFET BEY BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAYBETTİĞİ ZAMAN SADECE BELEDİYE BAŞKALIĞINI KAYBETMİŞ OLMAYACAK, RAFET BEY TİCARETİNİ KAYBETMİŞ OLACAK.’’

Ben Rafet Beye soruyorum şimdi. Rafet Bey şimdi siz belediye başkanı olmazsanız size organize sanayiden tepsi gibi dümdüz alanları ucuz maliyetli olarak verecekler mi? Siz belediye başkanı olmazsanız KARDEMİR’den milyonlarla ifade edilen o işleri alabilecek misiniz? Yurt dışındaki o işlerinizi belediye başkanı olmazsanız kolay takip etme şansınız olacak mı? Belediye başkanı olmazsanız Marzınc’ı Karabük’e getirip onlara haraç kesebilecek misiniz?  31 Mart günü Karabük halkı kapalı kapılar ardında Karabük halkının sağlığının satılıp satılmamasını oylamış olacak. Karabük halkının kararının başımızın üstünde her zaman yeri vardır.’’ Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.