Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yavuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kadınlarla İftarda Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Programa, Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz’un yanı sıra kadınlar katılım sağladılar.

İftar programının ardından konuşan Vali Mustafa Yavuz, kadınların toplumsal hayattaki değerine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Başta şehit ve gazi annelerimiz ile şehitlerimizin kıymetli eşlerinin bu özel günlerini tebrik ediyorum. Kadınlar, hayatın her alanında emekleriyle,
fedakarlıklarıyla ve özverileriyle toplumun temel direğidir. Aile kurumunun temel taşı olan kadınlarımız, aynı zamanda ekonomik ve sosyal hayatta da önemli roller üstlenmektedir. Bizler, kadınların eğitimde, iş hayatında ve sosyal yaşamda daha güçlü yer almasını desteklemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kadın kooperatiflerinden sivil toplum kuruluşlarına, kamu kurumlarından özel sektöre kadar her alanda kadınlarımızın başarıları bizlere gurur vermektedir.

Devletimiz, kadın haklarının korunması, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kadın istihdamının artırılması konularında önemli adımlar atmaktadır. Ancak en büyük değişim, toplumun her bireyinin kadınların hak ettikleri değeri görmelerini sağlamasıyla mümkün olacaktır. Bizler, kadınların sadece bir gün değil, yılın her günü baş tacı edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu vesileyle; tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum.”

2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla, “Ailemiz İstikbalimiz” vurgusuyla özel bir pasta kesildi. Vali Mustafa Yavuz ve Eşi Süreyya Yavuz, aile kavramının toplumun temel taşı olduğunu belirterek güçlü bir toplumun ancak güçlü aile yapısıyla mümkün olacağını ifade etti.

 



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6